051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

Sol iz Mrtvega morja (750g) s pentljo

Šifra izdelka: Sol Mrtvo morje 750g s pentljo
Prikupno darilce v natur vrečki z okencem in rdečo mašnjo, v katerem je kopalna sol iz Mrtvega morja (750g).
8,50 
6,80 
vključno z DDV

750g kopalne soli iz Mrtvega morja, ki je zapakirana v natur vrečki z okencem in rdečo mašnjo. Uporaba soli izključno za zunanjo uporabo.

Kopalna sol iz Mrtvega morja

Sol iz Mrtvega morja. Vsebuje visok procent mineralov, ki koži pomagajo uravnavati vlažnost, obenem pa negujejo in sproščajo. Užitek za dušo in telo.

Navodila: Raztopite 150-200 g soli v topli vodi. Namakajte se 15-20 minut, potem pa telo splaknite s čisto toplo vodo. Samo za zunanjo uporabo. Shranite zunaj dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi.

Zakaj sta sol in blato iz Mrtvega morja tako cenjena?

Tako sol kot tudi blato iz Mrtvega morja sta postala slavna zaradi svojih terapevtskih lastnosti, ki jih zagotavlja edinstvena kombinacija mineralov in elementov v sledovih. Mrtvo morje je pravzaprav slano jezero, čigar slanost sega do 34%, kar je kar desetkrat več od slanosti Jadranskega morja. Mrtvo morje leži 400 m pod običajno morsko gladino, poleg tega pa nima nobenega naravnega izhoda, torej se ne izliva v nobeno drugo morje ali jezero. Te edinstvene geografske značilnosti so omogočile kopičenje najrazličnejših mineralov in elementov v sledovih v njegovi slani vodi in blatu.

Najpomembnejši minerali, ki jih najdemo v blatu in soli iz Mrtvega morja so: magnezij, bromid, jod, žveplo, kalij, kalcij, natrij, cink, železo.

Nega telesa s soljo iz Mrtvega morja:

Sol iz Mrtvega morja se uporablja za namakanje. Minerali, ki se nahajajo v soli, negujejo kožo, saj odstranjujejo mrtve kožne celice, obenem pa spodbujajo prekrvavitev. Koža je po kopanju v soli mehka, voljna in sijoča, saj jo sol poživi in ji vrača mladosten videz.

Sol pa ne deluje samo na kožo, vendar na celotno telo, saj minerali blagodejno vplivajo na cel človeški sistem. Telo je po namakanju v soli sproščeno in spočito, saj minerali blagodejno delujejo na mišice in sklepe. Zaradi velike vsebnosti magnezija, je sol primerna tako za vse posameznike, ki imajo težave z mišičnimi krči, ali pa bolečinami v sklepih.

 

Proizvajalec:

BIO ROM Laboratories

Proizvedeno v Izraelu

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Izračunajte 6 plus 4.