051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

Gel za tuširanje z arganom 400ml

Šifra izdelka: 68015
Gel za tuširanje z minerali iz Mrtvega morja, arganovim oljem, karitejevim (shea) maslom, vitaminom E, aloe vero, olivnim oljem, in izvlečkom dvoletnega svetlina.
11,10 
vključno z DDV

Gel za tuširanje z arganom

 

Arganovo olje je ena od najbolj znanih učinkovin proti staranju (anti-age), hkrati pa učinkovina, ki pomirja in vlaži. Gel za tuširanje z arganom varuje kožo pred zunanjimi agenti, kot so veter, smog in prekomerna izpostavljenost soncu. V kombinaciji z minerali iz Mrtvega morja, karitejevim (shea) maslom, vitaminom E, aloe vero, olivnim oljem, in izvlečkom dvoletnega svetlina, gel temeljito čisti kožo, jo vlaži in neguje. Po uporabi je koža mehka in voljna.

Navodilo: Temeljito namilite telo in sperite z vodo.

 

Zakaj so učinkovine iz Mrtvega morja tako cenjene?

Tako sol kot tudi blato iz Mrtvega morja sta postala slavna zaradi svojih terapevtskih lastnosti, ki jih zagotavlja edinstvena kombinacija mineralov in elementov v sledovih. Mrtvo morje je pravzaprav slano jezero, čigar slanost sega do 34%, kar je kar desetkrat več od slanosti Jadranskega morja. Mrtvo morje leži 400 m pod običajno morsko gladino, poleg tega pa nima nobenega naravnega izhoda, torej se ne izliva v nobeno drugo morje ali jezero. Te edinstvene geografske značilnosti so omogočile kopičenje najrazličnejših mineralov in elementov v sledovih v njegovi slani vodi in blatu.

Najpomembnejši minerali, ki jih najdemo v blatu in soli iz Mrtvega morja so: magnezij, bromid, jod, žveplo, kalij, kalcij, natrij, cink, železo.

Minerali, ki se nahajajo v soli, blatu in vodi Mrtvega morja, negujejo kožo, saj odstranjujejo mrtve kožne celice, obenem pa spodbujajo prekrvavitev. Koža je po uporabi izdelkov, ki vsebujejo sol ali blato iz mrtvega morja, mehka, voljna in sijoča, saj jo minerali poživijo in ji vračajo mladosten videz.

 

Proizvajalec:

BIO ROM Laboratories

Proizvedeno v Izraelu

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Kakšna je vsota 6 in 1?