051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

Mini darilni paket Mrtvo morje

Šifra izdelka: Mini paket Mrtvo morje
Darilni paket, ki vsebuje Peel-off masko za obraz 3v1 in 750g kopalne soli iz Mrtvega morja.
13,43 
vključno z DDV

Mini darilni paket z izdelki iz soli in blata iz Mrtvega morja.

Vsebuje:

  • 750g kopalne soli iz Mrtvega morja, ki je zapakirana v natur vrečki z okencem in rdečo mašnjo
  • Peel-off masko za obraz 3v1

Na oba izdelka je obračunan 15% popust od redne cene!

 

Kopalna sol iz Mrtvega morja

Sol iz Mrtvega morja. Vsebuje visok procent mineralov, ki koži pomagajo uravnavati vlažnost, obenem pa negujejo in sproščajo. Užitek za dušo in telo.

Navodila: Raztopite 150-200 g soli v topli vodi. Namakajte se 15-20 minut, potem pa telo splaknite s čisto toplo vodo. Samo za zunanjo uporabo. Shranite zunaj dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi.

 

Peel-off maska za obraz 3v1
- za vse tipe kože -

1. Globoko očisti kožo. Z enim potegom maske z obraza, nežno a temeljito odstranite suho kožo in drugo nečistočo. Maska vsebuje eterično olje čajevca, ki deluje antiseptično in antibakterijsko.  

2. Sestavine iz Mrtvega morja, eterično olje limone ter alge spodbujajo prekrvavitev, povrnejo koži naravno ravnovesje, jo navlažijo in pomirijo, zato je koža po uporabi maske bolj mehka in voljna, gube pa so manj vidne.

3. Koža je vidno prožnejša, pomlajena in žareča.

Navodilo: ⅓ vsebine vrečke (10g) stresite v posodico. Dodajte malo manj kot 30 ml vode, s temperaturo okoli 20°C. Eno minuto mešajte, tako da dobite homogeno, kremasto zmes. Enakomerno nanesite na obraz in vrat, izogibajte pa se predela okrog oči in ust. Masko pustite na obrazu 15-20 minut. V enem kosu, jo nežno odstranite s potegom navzgor. Preostanek sperite s toplo vodo.

Količina: 30g - zadostuje za 2-3 maske za obraz

 

Zakaj sta sol in blato iz Mrtvega morja tako cenjena?

Tako sol kot tudi blato iz Mrtvega morja sta postala slavna zaradi svojih terapevtskih lastnosti, ki jih zagotavlja edinstvena kombinacija mineralov in elementov v sledovih. Mrtvo morje je pravzaprav slano jezero, čigar slanost sega do 34%, kar je kar desetkrat več od slanosti Jadranskega morja. Mrtvo morje leži 400 m pod običajno morsko gladino, poleg tega pa nima nobenega naravnega izhoda, torej se ne izliva v nobeno drugo morje ali jezero. Te edinstvene geografske značilnosti so omogočile kopičenje najrazličnejših mineralov in elementov v sledovih v njegovi slani vodi in blatu.

Najpomembnejši minerali, ki jih najdemo v blatu in soli iz Mrtvega morja so: magnezij, bromid, jod, žveplo, kalij, kalcij, natrij, cink, železo.

Proizvajalec:

BIO ROM Laboratories

Proizvedeno v Izraelu

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Seštejte 4 in 7.