051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

KNJIGA: Zdravniško preizkušeno domače zdravljenje artritisa

Šifra izdelka: ART
Metoda zdravljenja artritisa iz te knjige se je izkazala za uspešno pri tisočih bolnikih. Ni bilo važno, ali so bili mladi ali stari, kateri del telesa je artritis napadel, ali so bili bolniki še vedno pokretni ali že privezani na posteljo; ali so trpeli za artritisom šest mesecev, šest let ali celo več. Njihov artritis je bil ozdravljen.
26,00 
vključno z DDV

Metoda zdravljenja artritisa iz te knjige se je izkazala za uspešno pri tisočih bolnikih. Ni bilo važno, ali so bili mladi ali stari, kateri del telesa je artritis napadel, ali so bili bolniki še vedno pokretni ali že privezani na posteljo; ali so trpeli za artritisom šest mesecev, šest let ali celo več. Njihov artritis je bil ozdravljen.

Velika uspešnica preteklih let, zdravstveni priročnik dr. Campbella, nam prinaša preverjeno učinkovito metodo boja proti tej veliki skupini bolezni, bolj splošno znanimi kot revmatska obolenja. Le teh poznamo prek sto, in jih delimo na dve temeljni vrsti: revmatoidni artritis in artroza, poleg prištevamo še protin oz. po starem, putiko. Za vse te bolezni je značilno, da napadajo sklepe, jih sčasoma zmaličijo, povzročajo neredko strahotne bolečine, otekanje, pregrevanje, in prispevajo k opaznemu slabšanju splošne kakovosti življenja.

Po dr. Campbellovem mnenju gre za strupe, ki jih vnašamo v telo vsakodnevno, praviloma z uživanjem napačnih ali neustreznih vrst hrane, to je takšne hrane, ki je industrijsko pridelana ali predelana, zaradi nepravilne priprave pa še dodatno obubožana, uničena. In vsi ti strupi se odlagajo tam, kjer je pretok krvi najslabši, v sklepih torej. Rešitev težave se skriva v spremenjenem načinu prehrane in postopnem očiščenju organizma vseh strupov, ki so se nam nabrali skozi leta.

Dr. Campbell nam najprej razloži svoj pogled na nastanek bolezni, njen razvoj in tipične posledice, ki jih prinaša. V nadaljevanju nas pouči o človekovih prehrambenih potrebah ter o vplivu določenih hranil, vitaminov in mineralov na naše splošno zdravstveno stanje. Nato nam razkrije tehnike, s katerimi lahko začnemo aktivno vplivati na svoje stanje, pričnemo s procesom očiščevanja, izbiro in pripravo zdrave in polnovredne hrane, ter se obenem posvetimo še drugim koristnim dejavnostim, ki pomagajo krepiti organizem in ohranjati znova pridobljeno odpornost in vitalnost.

Važno je le, da je vaša odločitev znebiti se artritisa dovolj trdna, da boste sledili natančnim in enostavnim navodilom v tem priročniku. V glavnem se nanašajo na dieto in izločanje.

Ko so moji pacienti sledili navodilom, so opazili naslednje:

- pregrevanje in otekanje obolelih sklepov je prešlo v roku enega tedna;

bolečina se je zmanjšala, v mnogih primerih celo izginila v dveh tednih ali manj;

- izboljšanje gibalnih sposobnosti prizadetih delov telesa so v večini primerov dosegli v treh tednih ali manj;

- rentgenski posnetki so po treh do šestih mesecih pokazali očiten napredek pri zdravljenju poškodovane kostne zgradbe.

To niso bili izjemni primeri, temveč povprečni artritični bolniki. Mati, ki je bila mesec dni privezana na posteljo, zopet gospodinji. Gradbenik, leto dni na berglah, teh že po treh tednih ni potreboval več. Babica, ki je postala invalid zaradi artritisa, je vstala z invalidskega vozička..., če navedem le nekaj primerov. Še veliko več jih boste našli v tej knjigi.

Ko boste končno spet zdravi in se ne boste želeli še enkrat soočiti z muko artritičnega življenja, boste morali ostati pazljivi. Če popustite pri predpisanem načinu hranjenja, se vam kaj lahko zgodi, da zopet postanete kandidat za artritično moro.

Na žalost nekaterim primerom ta predpisana dieta, izboljšana cirkulacija in izločanje ne pomagajo. Artritični bolniki, ki so jih dolgotrajno zdravili s preparati zlata, običajno ne reagirajo na to naravno terapijo. Ravno tako ne reagirajo tisti, ki so se dalj časa zdravili z zdravili ali raznimi kemičnimi preparati. Kot kaže, pride do sprememb krvne slike ali metabolizma, kar onemogoči, da bi bilo naše zdravljenje učinkovito.

To artritično zdravljenje je tako enostavno, da je bilo vse do sedaj v glavnem prezrto. Zato potrebuje dober glas.

Zahvaljujem se založniku tega priročnika, ki je omogočil, da glas prodre tudi do vas. In pozivam vse vas, ki boste ozdraveli s pomočjo tega priročnika, da delite svoje izkušnje s svojim zdravnikom in tako poma gate še drugim artritičnim bolnikom.

Dr. Giraud W. Campbell

vir: https://www.vsi-zdravi.com/samopomo-pri-obolenjih/15-zdravniko-preizkueno-domae-zdravljenje-artritisa.html

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Izračunajte 2 plus 2.