051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

VENINA zeliščno vitaminsko mazilo

Šifra izdelka: 841
Za nego vaših nog, ožilja, za lahkoto gibanja in vsakodnevno uporabo.
13,10 
vključno z DDV
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/naravni-izdelek.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/brez-konzervansov.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/brez-umetnih-barvil.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/slovenski-izdelek.png" />

VENINA zeliščno vitaminsko mazilo 80 ml

100 % NARAVEN PROIZVOD, BREZ KONZERVANSOV, BARVIL IN UMETNIH DODATKOV.

Namen:
Za nego vaših nog, ožilja, za lahkoto gibanja in vsakodnevno uporabo. Zeliščno vitaminsko mazilo predstavlja optimalno kombinacijo izbranih zelišč ter vitaminov za nego nog, ki zaradi dnevnega obremenjevanja pripelje do utrujenosti in razbolelosti. Z redno uporabo VENINE ohranjamo lahkoto gibanja.

Način uporabe:
Mazilo se nanaša v tankem sloju od spodaj navzgor ( v smeri proti srcu ) z blagim vtiranjem 2 - 4 x na dan. Za dodatno poživitev krvnega obtoka svetujemo večkrat dnevno prho izmenično s hladno in toplo vodo.

Sestavine:
Lanolin / Voda / Alkohol / Divji kostanj / Rman / Mandljevo olje / Laneno olje / Vitamin A in E.

Ali veš...
VENINA MAZILO - pšredstavlja optimalno kombinacijo divjega kostanja, navadnega rmana z dodatkom mandljevega, lanenega olja ter vitaminov A in E za nego nog, ki zaradi dnevnega obremenjevanja pripelje do utrujenosti in razbolelosti. Z redno uporabo Venina mazila ohranjamo lahkoto gibanja.

DIVJI KOSTANJ - Escin ( iz divjega kostanja), saponinski kompleks iz semena, zmanjšuje poškodbe kapilar, krepi njihove stene in ščiti pred edemi. Takšno delovanje imenujemo antieksudativno.
Antiedemno delovanje temelji na počasnejšem razkroju kortikoidnih hormonov, zato je pomembno, da je delovanje nadledvičnih žlez intaktno. Izboljšanje bolezenskih znakov pri kronični insuficienci ven ( težke noge, občutek napetosti v nogah, srbenje kože nad krčnimi žilami, bolečine in vnetje krčnih žil) je potrebno s številnimi kliničnimi raziskavami. Znanstveniki predvidevajo, da escin znižuje nastanek in vpliv encimov, ki razkrajajo notranje stene žil lasnic. Šele po enem do dveh tednih se pokažejo prvi znaki izboljšanja.

NAVADNI RMAN - za celjenje ga uporabljajo že več stoletij in tudi na Škotskem pripravljajo iz rmana tradicionalno zdravilo za rane. Izboljšuje prekrvavitev ven in utrjuje vene pri krčnih žilah.

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Kakšna je vsota 7 in 3?