051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

Prehransko dopolnilo ROBIDE

Šifra izdelka: 411
Ugodno in blagodejno deluje pri motnjah krvnega sladkorja.
10,30 
vključno z DDV
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/slovenski-izdelek.png" />

KRVNI SLADKOR

100% NARAVEN PROIZVOD brez KONZERVANSOV, BARVIL in UMETNIH DODATKOV.

Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: robide, sabljastega triplata, breze, male koprive, regrata, ptičje dresni, navadnega repinca in zelene . Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola.

Količine snovi izražene na priporočeno dnevno količino (180 kapljic ali 3 čajne žličke ali 6 ml).

Tekoči izvlečki:
robide; (lat. Rubus fruticosus folium) 1,8 ml
sabljastega triplata; (lat. Trigonella foenum-graecum semen) 0,9 ml
breze; (lat. Betula pendula folium) 0,6 ml
male koprive; (lat. Urtica urens herba) 0,6 ml
regrata; (lat. Taraxacum officinale web. s. l. radix) 0,6 ml
ptičje dresni; (lat. Polygonum aviculare herba) 0,6 ml
navadnega repinca; (lat. Arctium lappa radix) 0,6 ml
zelene; (lat. Apium graveolens herba, radix) 0,3 ml

Sestavine:
vodno alkoholni izvlečki (1:10) iz listov prave robide (Rubus fruticosus folium), (1:10) iz semen sabljastega triplata (Trigonella foenum-graecum semen), (1:10) iz listov navadne breze (Betula pendula folium), (1:10) iz zeli male koprive (Urtica urens herba), (1:10) iz korenine navadnega regrata (Taraxacum officinale radix), (1:10) iz zeli ptičje dresni (Polygonum aviculare herba), (1:10) iz korenine navadnega repinca (Arctium lappa radix), (1:10) iz zeli in korenine navadne zelene (Apium graveolens herba, radix).

Način uporabe:
Zaužijte 3x na dan po eno čajno žličko pred obrokom samostojno ali z 1dcl vode.

Opis proizvoda:
Za pripravo kvalitetnega proizvoda je pomembna ustrezna izbira surovin ter postopka izdelave. V podjetju BIO-PHARMA so vsi proizvodi skrbno pripravljeni v okviru butične-maloserijske izdelave.

ZDRAVILNE RASTLINE:
Uporabljamo certificirane rastline iz kontrolirane pridelave ter nekatere doma nabrane avtohtone rastline. Za dobro učinkovitost proizvoda je izjemnega pomena ohranjanje prvobitnosti učinkovin.

ETILNI ALKOHOL:
Popolnoma naraven proizvod, ki je tudi odlično topilo. Omogoča optimalno topnost olj in smol v katerih se nahajajo glavne učinkovine. Hladni proizvodni postopek, ki ga uporabljamo, ima določene prednosti pred termično obdelavo. Omogoča, da končni proizvod vsebuje in ohranja visoko količino aktivnih učinkovin, ki pomagajo pri doseganju želenih učinkov.

Nizka končna vsebnost alkohola pred drugimi tinkturami pri čemer se dnevni odmerek lahko meša z vodo in dosežemo ničen odstotek alkohola ter primernost uporabe proizvoda za vse starostne skupine. Združitev več zdravilnih rastlin v enem prehranskem dopolnilu poveča učinkovitost izdelka in mu daje dodano vrednost.

Že stare civilizacije so poznale zdravilno moč pripravkov iz rastlin.

Človeški razvoj je milijone let potekal v nenehnem stiku z naravo ter zdravilnimi rastlinami, in prav zato je naše telo veliko bolj dovzetno za pripravke iz narave kot za sintetično pripravljene proizvode.
Pri uporabi zdravilnih rastlin je potrebno upoštevati celoten učinek zdravilnega zelišča, ki je običajno veliko večji kot vsota učinkov posameznih sestavin. Poleg tega, da imajo zdravilne rastline pozitiven vpliv na telo, delujejo tudi na našo »življenjsko silo«.
Pri proučevanju vzrokov bolezni je pomembno upoštevati holistični (holos – gr.; ves ali celosten) pristop. Ta zajame tudi družbeno in kulturno okolje posameznika ter upošteva, da so vzroki za nastanek bolezni lahko tudi v vzorcih človeškega mišljenja, obnašanja in delovanja.
Beseda ZDRAVJE tako ne pomeni le odsotnost bolezni, temveč veliko več!

ZDRAVJE pomeni:

  • da smo odprti za duhovnost; pa naj bo to sposobnost, da nas razveseli pogled na sončni zahod, da nas gane poezija, osreči otroški nasmeh ali da preprosto občutimo veselje ker živimo.
  • da živimo zavestno in sproščeno čustveno življenje, ki nam pomaga pri ohranjanju notranjega ravnovesja.
  • da mislimo pozitivno, saj naše misli oblikujejo našo osebnost.
  • da se kakovostno in zdravo prehranjujemo, kar vključuje uživanje biološko pridelane, zdrave in energijsko uravnotežene hrane.

Ste vedeli, da …
da imajo sladkorni bolniki težavo z metabolizmom kar še dodatno obremenilno deluje na jetra, ledvice in srce s tem pa se povečuje tveganje za nastanek srčno žilnih zbolenj.
Izjemnega pomena je vzdrževanje ravni koncentracije glukoze kjer je ohranjanje normalne telesne teže velik dejavnik, redna telesna aktivnost, urejena dieta (uravnano vnašanje ogljikovih hidratov z obroki porazdeljeno preko celega dne) ter umirjeno čim manj stresno življenje.
Hrana z visokim glikemičnim indeksom kakor tudi negativni stres vplivata na povišano vrednost sladkorja v krvi.


HRANA + PRESNOVA = ENERGIJA
GIBANJE = ŽIVLJENJE.

V družinskem podjetju BIO-PHARMA ostajajo zdravilne rastline iz neokrnjene narave glavni vir človeku prijaznih končnih proizvodov v obliki PREHRANSKIH DOPOLNIL in NEGOVALNIH PROIZVODOV, s katerimi pomagamo pri oblikovanju zdravega življenjskega sloga.

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Izračunajte 5 plus 1.