051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

JOJOBA - vitaminska krema

Šifra izdelka: 2915
Uporabna je kot hranljiva in regeneracijska krema za čez dan, kakor tudi preko noči.
10,70 
vključno z DDV
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/naravni-izdelek.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/brez-konzervansov.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/brez-umetnih-barvil.png" />
  • <img class="col" src="/files/sys-img-shop/slovenski-izdelek.png" />

JOJOBA zeliščna vitaminska krema 50 ml

100% NARAVEN PROIZVOD BREZ KONZERVANSOV, BARVIL IN UMETNIH DODATKOV.

Namen:
Vsebuje visoko hranljiva maščobna olja. Uporabna je kot hranljiva in regeneracijska krema za čez dan, kakor tudi preko noči. Primerna je za mastno kožo.

Način uporabe:
Krema se nanaša na dele obraza v tankem sloju z rahlimi krožnimi gibi.

Sestavine:
Voda / Jojoba olje / Vitamin B5 - Pantenol.

Ali veš...
JOJOBA KREMA - vsebuje olje JOJOBE z visoko vsebnostjo hranljivih maščobnih olj. Uporabna je kot hranljiva in regeneracijska krema za čez dan kakor tudi preko noči za vse tipe kože. Priporočljiva je tudi za občutljivo in mastno kožo saj je olje JOJOBE podobno kožnemu sebumu. Organizem jo prepoznava kot lastni sebm in s tem celice zavirajo izločanje lastnega sebuma kar pomeni zmanjšanje tveganja za nastanek preveč mastne kože in pojava aken.

OLJE JOJOBE - visoko hranljiva maščobna olja, ki jih vsebuje jojoba, kože ne iriitirajo in ne povzročajo alergij. Vplivajo na zaviranje nastanka gub, uravnavajo vlažnost kože, ohranjajo elastičnost in prožnost kože. Zaradi svojih lastnosti je jojoba olje zelo uporabno in primerno za vse tipe kože, posebno občutljivo in problematično kožo. Ima protivnetno delovanje, primerno je tudi pri lažjih opeklinah.

VITAMIN B5 - pospešuje epitelizacijo - nastajanje povrhnjice. Panthenol igra pomembno vlogo pri izgradnji proteinov in lipidov, uravnava vlažnost kože, ima protivnetno delovanje. Vpliva na regeneracijo celic ter kožo naredi mehko in voljno.

ZAKAJ VODNO ALKOHOLNI IZVLEČKI ?

ZAKAJ VEČ RASTLIN V KREMI ?

Ker je ETILNI ALKOHOL popolnoma naraven proizvod in tudi odlično topilo. Omogoča optimalno topnost olj in smol v katerih se nahajajo glavne učinkovine. Hladni proizvodni postopek, ki ga uporabljajo, ima določene prednosti pred termično obdelavo. Omogoča, da končni proizvod vsebuje in ohranja visoko vsebnost aktivnih učinkovin, ki pomagajo pri doseganju želenih učinkov.

V mazilu je združenih več zdravilnih rastlin - gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Izračunajte 3 plus 3.