051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

Darilni paket z izdelki iz Mrtvega morja 1

Šifra izdelka: Mrtvo morje paket 1
Darilni paket z izdelki iz Mrtvega morja. Vsebuje: 750g kopalne soli iz Mrtvega morja, trdo milo z blatom iz Mrtvega morja, visokokvalitetno masko za obraz iz blata iz Mrtvega morja.
25,38 
vključno z DDV

Darilni paket z izdelki iz Mrtvega morja. Pakirano v zaprti dvodelni škatli velikosti 20x20x12cm okrašeni z modrim trakom in pentljo.

Vsebuje:

  • 750g kopalne soli iz Mrtvega morja
  • trdo milo z blatom iz Mrtvega morja
  • visokokvalitetno masko za obraz iz blata iz Mrtvega morja.

Poleg je priložen tudi letak na katerem so pojasnjeni blagodejni učinki soli in blata.

Na vsak izdelek v paketu je obračunano 10% popusta od redne cene!

 

Natančnejši opis izdelkov:

Kopalna sol iz Mrtvega morja

Sol iz Mrtvega morja. Vsebuje visok procent mineralov, ki koži pomagajo uravnavati vlažnost, obenem pa negujejo in sproščajo. Užitek za dušo in telo.

Navodila: Raztopite 150-200 g soli v topli vodi. Namakajte se 15-20 minut, potem pa telo splaknite s čisto toplo vodo. Samo za zunanjo uporabo. Shranite zunaj dosega otrok. Izogibajte se stiku z očmi.

 

Trdo milo z blatom iz Mrtvega morja

Trdo milo vsebuje minerale in blato iz Mrtvega morja. Nežno čisti kožo in jo hkrati neguje. Koža je po uporabi mehka in gladka. Za obraz in telo. Milo je primerno tudi za zahtevnejši tip kože, saj je blago in neagresivno.

 

Čistilna maska za obraz iz blata

Maska iz blata iz Mrtvega morja pomaga ohranjati in uravnavati vlažnost kože in jo ščiti pred škodljivimi vplivi. Obogatena je s pantenolom, avokadom, eteričnim oljem sivke, ključnimi vitamini in minerali, ter blatom iz Mrtvega morja. Čisti zamašene pore, koži vrača vlažnost in jo pomirja, tako da je po uporabi koža sveža in mehkejša.

Navodilo: Nanesite masko na obraz, pustite učinkovati 20 min, potem pa jo temeljito sperite. Izogibajte se predelu okrog oči.

Količina: 50ml

 

Tako sol kot tudi blato iz Mrtvega morja sta postala slavna zaradi svojih terapevtskih lastnosti, ki jih zagotavlja edinstvena kombinacija mineralov in elementov v sledovih. Mrtvo morje je pravzaprav slano jezero, čigar slanost sega do 34%, kar je kar desetkrat več od slanosti Jadranskega morja. Mrtvo morje leži 400 m pod običajno morsko gladino, poleg tega pa nima nobenega naravnega izhoda, torej se ne izliva v nobeno drugo morje ali jezero. Te edinstvene geografske značilnosti so omogočile kopičenje najrazličnejših mineralov in elementov v sledovih v njegovi slani vodi in blatu.

Najpomembnejši minerali, ki jih najdemo v blatu in soli iz Mrtvega morja so: magnezij, bromid, jod, žveplo, kalij, kalcij, natrij, cink, železo.

Proizvajalec:

BIO ROM Laboratories

Proizvedeno v Izraelu

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Kakšna je vsota 6 in 8?