051 374 904
info@merela.si

POSLOVALNICE:
PE Ljubljana: Dunajska cesta 129 | tel.: 01 438 42 10; 051 374 904
PE Celje: Gregorčičeva 2 | tel: 05 904 44 06; 051 655 677
PE Brežice: Kajuhova ul. 1 | tel: 05 905 48 55; 051 263 435

Z naravo do boljšega počutja

Čaj iz konoplje

Šifra izdelka: 3189
Čaj iz vršičkov jedilne konoplje je blagega in prijetnega okusa. Na organizem deluje pomirjujoče, saj ne vsebuje kofeina.
9,86 
vključno z DDV

Čaj iz vršičkov industrijske konoplje je blagega in prijetnega okusa. Na organizem deluje pomirjajoče, saj ne vsebuje kofeina. Konoplja je pridelana v Sloveniji, gojena je brez uporabe pesticidov in herbicidov. Njeni vršički so bili pobrani ročno in posušeni na zraku. Čaj iz vršičkov industrijske konoplje nima psihoaktivnih učinkov.

Čaj iz listov industrijske konoplje in njenih vršičkov uvrščamo med zeliščne čaje, četudi imajo podoben fenolni profil kot zeleni čaj. Liste in vršičke industrijske konoplje namreč nabirajo ročno v času cvetenja. Številne znanstvene raziskave so pokazale tudi določene pozitivne učinke, ki jih prinaša redno pitje čaja iz industrijske konoplje:

  • izboljšanje imunskega sistema,
  • pomoč pri prebavnimi motnjami,
  • dvigne nivo energije,
  • vsebuje antioksidante,...

Sestava:
100 % posušeni vršički jedilne konoplje ( Cannabis sativa L. var. sativa ). Vsebuje 0,5 % naravno prisotnega CBD-ja.

Navodila za pripravo konopljinega čaja:
dve čajni žlički vsebine stresite v skodelico in prelijete z 2-3 dcl vrelo vodo. Čaju potem takoj dodajte kapljico mleka, malo masla ali žličko medu, saj se zdravilne snovi iz konoplje še posebej dobro vežejo na maščobe. Počakajte 3-5 minut, potem pa po želji odcedite in se sprostite ob skodelici polni zdravja.
Pijte vedno sveže pripravljen čaj, do tri skodelice čaja na dan.
Po odprtju embalažo dobro zaprite ter izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru.

Poreklo:
Industrijska konoplja je bila pridelana v Sloveniji, brez uporabe gnojil in pesticidov. Njeni vršički so bili pobrani ročno in posušeni na zraku.

Dobavitelj: Toro Green d.o.o.

Nazaj

Več kot 350 izdelkov

Možnost dostave na dom

100% pokritost Slovenije

Popolnoma varen nakup!

Naročite se na naše e-Novice in vas bomo redno obveščali o novih ali izdelkih v akciji. Prav tako ste lahko deležni tudi popustov na posamične ali vse izdelke.

Kakšna je vsota 5 in 8?