Dodatne slike

Prehransko dopolnilo PEGASTI BADELJ

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

10,50 €
Šifra: 414

Details:

Ugodno in blagodejno deluje pri razstrupljanju.

Opis

                          Prehransko dopolnilo PEGASTEGA BADLJA 50 ml

                                 RAZSTRUPLJANJE

                100% NARAVEN PROIZVOD brez KONZERVANSOV, BARVIL in UMETNIH DODATKOV.Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček pegastega badlja, artičoke, regrata in potrošnika. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola.

Količine snovi izražene na priporočeno dnevno količino (180 kapljic ali 3 čajne žličke ali 6 ml).

Tekoči izvlečki:

pegastega badlja; (lat. Silybum marianum semen)                                 3,6 ml
artičoke; (lat. Cynara scolymus folium)                                                   0,9 ml
navadnega regrata; (lat. Taraxacum officinale radix)                              0,9 ml
navadnega potrošnika; (lat. Cichorium intybus herba)                            0,6 mlSestavine:

vodno alkoholni izvlečki: (1:10) iz semena pegastega badlja (Sylibum marianum semen), (1:10) iz listov artičoke (Cynara scolymus folium), (1:10) iz korenine navadnega regrata (Taraxacum officinale radix), (1:10) iz zeli navadnega potrošnika (Cichorium intybus herba).Način uporabe:

Zaužijte 3x na dan po eno čajno žličko pred obrokom samostojno ali z 1dcl vode.


Opis proizvoda:

Za pripravo kvalitetnega proizvoda je pomembna ustrezna izbira surovin ter postopka izdelave. V podjetju BIO-PHARMA so vsi proizvodi skrbno pripravljeni v okviru butične-maloserijske izdelave.


ZDRAVILNE RASTLINE:
Upora
bljamo certificirane rastline iz kontrolirane pridelave ter nekatere doma nabrane avtohtone rastline. Za dobro učinkovitost proizvoda je izjemnega pomena ohranjanje prvobitnosti učinkovin.

ETILNI ALKOHOL:

Popolnoma naraven proizvod, ki je tudi odlično topilo. Omogoča optimalno topnost olj in smol v katerih se nahajajo glavne učinkovine. Hladni proizvodni postopek, ki ga uporabljamo, ima določene prednosti pred termično obdelavo. Omogoča, da končni proizvod vsebuje in ohranja visoko količino aktivnih učinkovin, ki pomagajo pri doseganju želenih učinkov.

Nizka končna vsebnost alkohola pred drugimi tinkturami pri čemer se dnevni odmerek lahko meša z vodo in dosežemo ničen odstotek alkohola ter primernost uporabe proizvoda za vse starostne skupine. Združitev več zdravilnih rastlin v enem prehranskem dopolnilu poveča učinkovitost izdelka in mu daje dodano vrednost.Že stare civilizacije so poznale zdravilno moč pripravkov iz rastlin.

Človeški razvoj je milijone let potekal v nenehnem stiku z naravo ter zdravilnimi rastlinami, in prav zato je naše telo veliko bolj dovzetno za pripravke iz narave kot za sintetično pripravljene proizvode.

Pri uporabi zdravilnih rastlin je potrebno upoštevati celoten učinek zdravilnega zelišča, ki je običajno veliko večji kot vsota učinkov posameznih sestavin. Poleg tega, da imajo zdravilne rastline pozitiven vpliv na telo, delujejo tudi na našo »življenjsko silo«.

Pri proučevanju vzrokov bolezni je pomembno upoštevati holistični (holos – gr.; ves ali celosten) pristop. Ta zajame tudi družbeno in kulturno okolje posameznika ter upošteva, da so vzroki za nastanek bolezni lahko tudi v vzorcih človeškega mišljenja, obnašanja in delovanja.

Beseda ZDRAVJE tako ne pomeni le odsotnost bolezni, temveč veliko več!                                     ZDRAVJE pomeni:

• da smo odprti za duhovnost; pa naj bo to sposobnost, da nas razveseli pogled na sončni zahod, da nas gane poezija, osreči otroški nasmeh ali da preprosto občutimo veselje ker živimo.

• da živimo zavestno in sproščeno čustveno življenje, ki nam pomaga pri ohranjanju notranjega ravnovesja.

• da mislimo pozitivno, saj naše misli oblikujejo našo osebnost.

• da se kakovostno in zdravo prehranjujemo, kar vključuje uživanje biološko pridelane, zdrave in energijsko uravnotežene hrane.Ste vedeli, da …

so jetra največji notranji organ in imajo številne pomembne vloge. Snovi iz prebavil, kot so beljakovine, maščobe in sladkorje, predelajo in jih vračajo nazaj v krvni obtok v uporabni obliki. V njih nastaja žolč, ki je bistvenega pomena za razgradnjo maščob.

Jetra imajo pomembno vlogo tudi pri razstrupljanju snovi, ki jih vnašamo v teloz nezdravimi življenjskimi navadami, kot so: pretirano pitje alkoholnih pijač, uživanje preveč živalskih maščob, nenadzorovana uporaba zdravil, idr.

Pri odraslem tehtajo približno 1,5 kg in se izjemno hitro regenerirajo. Svojo funkcijo prenehajo opravljati šele takrat, ko jih je ¾ kirurško odstranjenih ali uničenih zaradi bolezni.

Poskrbite za svoja JETRA z zmanjšanjem dnevnega vnosa maščob, povečanjem vnosa kompleksnih ogljikovih hidratov, ohranjanjem zdrave telesne teže in skrbjo za gibanje.                   HRANA + PRESNOVA = ENERGIJA

                             GIBANJE = ŽIVLJENJE.


V družinskem podjetju BIO-PHARMA ostajajo zdravilne rastline iz neokrnjene narave glavni vir človeku prijaznih končnih proizvodov v obliki PREHRANSKIH DOPOLNIL in NEGOVALNIH PROIZVODOV,

s katerimi pomagamo pri oblikovanju zdravega življenjskega sloga.

Dodatne informacije

Šifra izdelka 414
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register