Dodatne slike

Prehransko dopolnilo HMELJA

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

10,30 €
Šifra: 614

Details:

Ugodno in blagodejno deluje pri nemiru, napetosti ter nespečnosti.

Opis

                                    Prehransko dopolnilo HMELJA 50 ml

                                                                       NEMIR, NESPEČNOST

                              100% NARAVEN PROIZVOD brez KONZERVANSOV, BARVIL in UMETNIH DODATKOV.Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček pegastega badlja, artičoke, regrata in potrošnika. Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola.

Količine snovi izražene na priporočeno dnevno količino (180 kapljic ali 3 čajne žličke ali 6 ml).


Tekoči izvlečki:

navadnega hmelja; (lat. Humulus lupulus strobulus)                                       1,8 ml
majarona; (lat. Origanum majorana herba)                                                      0,9 ml
dišeče perle; (lat. Galium odoratum herba)                                                      0,9 ml
navadne bazilike; (lat. Ocimum basilicum herba)                                             0,6 ml
slame navadnega ovsa; (lat. Avena sativa stramentum)                                  0,6 ml
prave sivke; (lat. Lavandula officinalis flos)                                                      0,3 ml
navadne dobre misli; (lat. Origanum vulgare herba)                                        0,3 ml
vrtnega timijana; (lat. Thymus vulgaris herba)                                                  0,3 ml
poprove mete; (lat. Mentha x piperita folium)                                                    0,3 ml


Sestavine:

Vodno alkoholni izvlečki: (1:10) iz storžkov navadnega hmelja (Humulus lupulus strobulus), (1:10) iz zeli majarona (Origanum majorana herba), (1:10) iz zeli dišeče perle (Galium odoratum herba), (1:10) iz zeli navadne bazilike (Ocimum basilicum herba), (1:10) iz slame navadnega ovsa (Avena sativa stramentum), (1:10) iz cvetov prave sivke (Lavandula officinalis flos), (1:10) iz zeli navadne dobre misli (Origanum vulgare herba), (1:10) iz zeli vrtnega timijana (Thymus vulgaris herba), (1:10) iz listov poprove mete (Mentha x piperita folium).

Način uporabe:

Zaužijte 3x na dan po eno čajno žličko pred obrokom samostojno ali z 1dcl vode. Opis proizvoda: Za pripravo kvalitetnega proizvoda je pomembna ustrezna izbira surovin ter postopka izdelave. V podjetju BIO-PHARMA so vsi proizvodi skrbno pripravljeni v okviru butične-maloserijske izdelave.

ZDRAVILNE RASTLINE:
Uporabljamo certificirane rastline iz kontrolirane pridelave ter nekatere doma nabrane avtohtone rastline. Za dobro učinkovitost proizvoda je izjemnega pomena ohranjanje prvobitnosti učinkovin.

ETILNI ALKOHOL:
Popolnoma naraven proizvod, ki je tudi odlično topilo. Omogoča optimalno topnost olj in smol v katerih se nahajajo glavne učinkovine. Hladni proizvodni postopek, ki ga uporabljamo, ima določene prednosti pred termično obdelavo. Omogoča, da končni proizvod vsebuje in ohranja visoko količino aktivnih učinkovin, ki pomagajo pri doseganju želenih učinkov.

Nizka končna vsebnost alkohola pred drugimi tinkturami pri čemer se dnevni odmerek lahko meša z vodo in dosežemo ničen odstotek alkohola ter primernost uporabe proizvoda za vse starostne skupine. Združitev več zdravilnih rastlin v enem prehranskem dopolnilu poveča učinkovitost izdelka in mu daje dodano vrednost.

Že stare civilizacije so poznale zdravilno moč pripravkov iz rastlin.

Človeški razvoj je milijone let potekal v nenehnem stiku z naravo ter zdravilnimi rastlinami, in prav zato je naše telo veliko bolj dovzetno za pripravke iz narave kot za sintetično pripravljene proizvode.

Pri uporabi zdravilnih rastlin je potrebno upoštevati celoten učinek zdravilnega zelišča, ki je običajno veliko večji kot vsota učinkov posameznih sestavin. Poleg tega, da imajo zdravilne rastline pozitiven vpliv na telo, delujejo tudi na našo »življenjsko silo«.

Pri proučevanju vzrokov bolezni je pomembno upoštevati holistični (holos – gr.; ves ali celosten) pristop. Ta zajame tudi družbeno in kulturno okolje posameznika ter upošteva, da so vzroki za nastanek bolezni lahko tudi v vzorcih človeškega mišljenja, obnašanja in delovanja.

Beseda ZDRAVJE tako ne pomeni le odsotnost bolezni, temveč veliko več!


                                                ZDRAVJE pomeni:

• da smo odprti za duhovnost; pa naj bo to sposobnost, da nas razveseli pogled na sončni zahod, da nas gane poezija, osreči otroški nasmeh ali da preprosto občutimo veselje ker živimo.
• da živimo zavestno in sproščeno čustveno življenje, ki nam pomaga pri ohranjanju notranjega ravnovesja.
• da mislimo pozitivno, saj naše misli oblikujejo našo osebnost.
• da se kakovostno in zdravo prehranjujemo, kar vključuje uživanje biološko pridelane, zdrave in energijsko uravnotežene hrane.


Ste vedeli, da …

je STRES psihološki, fiziološki, vedenjski odziv človeka na dejavnike, ki povzročajo stres (stresorji) in je že posledica.

Lahko je pozitiven ali pa negativen.

Stresorji so škodljivi dejavniki in so zunanji (čustvene težave, alkohol, kajenje, hrup, bliskanje, razveza, ločeno življenje…) ali notranji (bolezen, žalost, diabetes, jeza, skrbi, alergija na hrano, nezadovoljstvo…).

Upoštevajoč dejstvo, da je stres naš vsakodnevni spremljevalec kateri ima izjemno uničujočo moč za naše telo in organizem je na nas ali ga dojemamo kot sovražnika ali pa, da vse stresorje do časa prepoznamo in jih jemljemo kot življenski izziv.

Stresor kot IZZIV in ne kot PROBLEM.

                                 HRANA + PRESNOVA = ENERGIJA
                                             GIBANJE = ŽIVLJENJE.


V družinskem podjetju BIO-PHARMA ostajajo zdravilne rastline iz neokrnjene narave glavni vir človeku prijaznih končnih proizvodov v obliki PREHRANSKIH DOPOLNIL in NEGOVALNIH PROIZVODOV, s katerimi pomagamo pri oblikovanju zdravega življenjskega sloga.

Dodatne informacije

Šifra izdelka 614
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register