Dodatne slike

JOJOBA - vitaminska krema

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

10,70 €
Šifra: 2915

Details:

Uporabna je kot hranljiva in regeneracijska krema za čez dan, kakor tudi preko noči.

Opis

                                      JOJOBA

                                                      zeliščna vitaminska krema  50 ml

                100% NARAVEN PROIZVOD BREZ KONZERVANSOV, BARVIL IN UMETNIH DODATKOV.Namen:

Vsebuje visoko hranljiva maščobna olja. Uporabna je kot hranljiva in regeneracijska krema za čez dan, kakor tudi preko noči. Primerna je za mastno kožo.
Način uporabe:

Krema se nanaša na dele obraza v tankem sloju z rahlimi krožnimi gibi.
Sestavine:

Voda / Jojoba olje / Vitamin B5 - Pantenol.Ali veš...

JOJOBA KREMA - vsebuje olje JOJOBE z visoko vsebnostjo hranljivih maščobnih olj. Uporabna je kot hranljiva in regeneracijska krema za čez dan kakor tudi preko noči za vse tipe kože. Priporočljiva je tudi za občutljivo in mastno kožo saj je olje JOJOBE podobno kožnemu sebumu. Organizem jo prepoznava kot lastni sebm in s tem celice zavirajo izločanje lastnega sebuma kar pomeni zmanjšanje tveganja za nastanek preveč mastne kože in pojava aken.


OLJE JOJOBE - visoko hranljiva maščobna olja, ki jih vsebuje jojoba, kože ne iriitirajo in ne povzročajo alergij. Vplivajo na zaviranje nastanka gub, uravnavajo vlažnost kože, ohranjajo elastičnost in prožnost kože. Zaradi svojih lastnosti je jojoba olje zelo uporabno in primerno za vse tipe kože, posebno občutljivo in problematično kožo. Ima protivnetno delovanje, primerno je tudi pri lažjih opeklinah.

VITAMIN B5 - pospešuje epitelizacijo - nastajanje povrhnjice. Panthenol igra pomembno vlogo pri izgradnji proteinov in lipidov, uravnava vlažnost kože, ima protivnetno delovanje. Vpliva na regeneracijo celic ter kožo naredi mehko in voljno.                                            ZAKAJ VODNO ALKOHOLNI IZVLEČKI ?

                                                  ZAKAJ VEČ RASTLIN V KREMI ? 


Ker je ETILNI ALKOHOL popolnoma naraven proizvod in tudi odlično topilo. Omogoča optimalno topnost olj in smol v katerih se nahajajo glavne učinkovine. Hladni proizvodni postopek, ki ga uporabljajo, ima določene prednosti pred termično obdelavo. Omogoča, da končni proizvod vsebuje in ohranja visoko vsebnost aktivnih učinkovin, ki pomagajo pri doseganju želenih učinkov.

V mazilu je združenih več zdravilnih rastlin - gre za SINERGIJSKI učinek učinkovin vseh prisotnih rastlin, kar dodatno povečuje učinkovitost proizvoda pred proizvodi z eno samo rastlino!

Dodatne informacije

Šifra izdelka 2915
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register