Dodatne slike

EPSOM MAGNEZIJEVO OLJE, 250 ml

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

13,50 €
Šifra: EPSOM OIL

Details:

Dosežite optimalno boljše počutje z magnezijevim oljem Epsom.

Opis

Magnezij je bistven mineral, ki je ključnega pomena za naše dobro počutja. Pravzaprav magnezij potrebuje vsaka celica v našem telesu, da ostane zdrava. Vendar pa je zaradi prehrane, ki ne vsebuje hranilnih snovi, in hitrega načina življenja, je pomanjkanje magnezija sodobna epidemija, za katero naj bi vplivala do 25 % ljudi.

Epsom magnezijevo olje ali transdermalno olje (čezkožna absorpcija) dovaja magnezij v teloneposredno skozi kožo. Magnezijevo olje, ki je posebej pridobljen iz magnezijevega klorida, imenovano zechstein sol, z destilirano vodo je idealno za dopolnjevanje izčrpanih ravni magnezija za optimalno boljše počutje.

Epsom magnezijevo olje je na voljo v spreju, ki se zlahka vpije skozi kožo. Čeprav se imenuje olje in ima podobno strukturo, V RESNICI NI OLJE.

Magnezijevo olje je v bistvu slanica magnezijevega klorida, ki se pojavlja tudi pod imenom Zechstein sol. To je dejansko slana voda ( vendar ne natrijev klorid, ampak magnezijev klorid) , ter destilirana voda.


Epsom magneziojevo olje je primeren za bolečine v sklepih in mišicah, nanesite olje na boleče območje in ga vmasirajte v kožo, za blaženje simptomov artritisa, za spodbujanje delovanja celic, za lajšanje tegob s kožo (akne, luskavica,...). Zaradi visoke vsebnosti magnezija prav tako ugodno deluje na srce, kosti, prebavni sistem in lajšanje simptome prtedmenstrualnega sindroma. Za splošno dobro počutje olje vmasirajte v kožo. Lahko se uporablja po celem telesu. Za izboljšanje ustne votline, olje med umivanjem zob, dva do trikrat popršite v usta.

Ob nanosu magnezijevega olja na kožo se pri nekaterih ljudeh lahko pojavi ščemenje. Ščemenje je lahko posledica:

1. Pomanjkanje megnezija v telesu in posledično pospešeno vpijanje le tega skozi celice kože-opažanja kažejo, da večje kot je pomanjkanja magnezija v telesu, bolj je ščemenje intenzivno.

2. Normalen odziv telesa na sproščanje mišic in povečan krvni obtok v kapilarah (magnezi stimulira in poživlja celice).

3. Posledica ostanka slanih delcev na koži. Občutljivi ljudje lahko občutijo nelagodje. Le to izgine , ko se preostanek slanih delcev spere.

Dodatne informacije

Šifra izdelka EPSOM OIL
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register