Dodatne slike

SERENAMENTE ORIGINAL KAPLJICE, 50 ml

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

12,00 €
Šifra: C102

Details:

Z lipo, ki pripomore k  SPROŠČANJU in MIRNEMU SPANCU.

Opis

Z lipo, ki pripomore k SPROŠČANJU in MIRNEMU SPANCU. Prehransko dopolnilo na osnovi pasijonke, baldrijanam, lipe, melise, zlatega kalifornijskega maka in gloga BREZ ALKOHOLA S FRUKTOZO. Brez glutena. 

UPORABA: Prehransko dopolnilo na osnovi rastlinskih izvlečkov. Baldrijan, lipa in zlati kalifornijski mak pripomorejo k sproščanju v primeru stresa ter spodbujajo miren spanec. Melisa in pasijonka blagodejno vplivata na dobro duševno zdravje, glog pa spodbuja pravilno delovanje srčnožilnega sistema.

NAVODILA ZA UPORABO: Vzemite 25 - 50 kapljic, ki jih razredčite z malo vode in popijete tekom dneva oziroma pred spanjem. Pred uporabo pretresite.

OPOZORILO: Shranjujte nedosegljivo otrokom, mlajšim od 3 let. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Prehransko nadomestilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte na hladnem, suhem in temnem mestu, zaščiteno pred svetlobo in neposredno toplote. Datum izteka roka uporabnosti izdelka je označen na steklenički in škatli. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan meseca/leta navedenega na strani škatle. Možne so manjše spremembe barve ali okusa ter nastanek usedline, ki se raztopi s stresanjem.


SESTAVINE: voda, fruktoza 31 %, navadna melisa (Melissa officinalis L., listi) s.e.*, tit.  na 4 % rožmarinske kisline; zlati kalifornijski mak (Eschscholtzia californica Cham., nadzemni deli) s.e.*, tit. na 0,2 % skupnih alkaloidov izraženih kot protopin; baldrijan (Valeriana officinalis L., korenina) s.e.*, tit. na 0,42 % skupnih seskviterpenskih kislin izraženih kot valerenska kislina; lipa (Tilia platyphyllos Scop., cvetovi) s.e.*, tit. na 0,5 % skupnih flavonoidov; aroma, glog (min. 60 % Crataegus oxyacantha Auct. (navadni glog) in min. 30 % Crataegus monogyna Jacq. (enovrati glog), cvetovi in listi) s.e.*, tit. na 1 % viteksina; pasijonka (Passiflora incarnata L., cvetoči nadzemni deli) s.e.*, tit. na 3,5 % skupnih flavonoidov; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; konzervans: kalijev sorbat; rdeča pesa v prahu. *suhi ekstrakt

Povprečnavsebnost značilnih sestavin

Nanajvečjipriporočeni dnevni odmerek(50kapljic)

Baldrijan, s.e.*

40 mg

Lipa, s.e.*

40 mg

Zlati kalifornijski mak, s.e.*

40 mg

Melisa, s.e.*

40 mg

Vsebnost rožmarinske kisline

1,6 mg

Pasijonka, s.e.*

10 mg

Glog, s.e.*

10 mg

Dodatne informacije

Šifra izdelka C102
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register