Dodatne slike

FUNGINO, za površinsko glivično okužbe kože

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

19,50 €
Šifra: N107

Details:

Neposredno olajša značilnih znakov onihomikoz (gubanje, porumeneli nohti, izpadanje nohtov) in omogoča zmanjšati pH nohtov in s tem vzpostavlja okolje, ki ni ugodno za rast glivic.

Opis

Onihomikozno pršilo je medicinski pripomoček namenjen olajšanju mikoz. Z nanosom proizvoda direktno na prizadeto območje omogočamo neposredno zmanjša značilnih znakov onihomikoz (gubanje, porumeneli nohti, izpadanje nohtov). Glede na svojo edinstveno sestavo omogoča zmanjšati pH nohtov in s tem vzpostavlja okolje, ki ni ugodno za rast glivic.

Lahko ga uporabljate za preventivo, če veliko svojega časa preživite v toplem in vlažnem okolju (plavalni bazeni, garderobe, telovadnice ipd), ki spodbuja rast in razmnoževanje glivic.

NAVODILA ZA UPORABO: Z nohtov odstranite lak. Površino nohta dobro očistite in posušite. Razpršite po celi površini nohta dvakrat na dan. Aplikator je zasnovan tako, da lahko razpršite tekočino tudi pod rob nohta. Pazite, da ne boste imeli mokrih nohtov 1 uro pred uporabo. Priporočamo aplikacijo pršila pred spanjem. Postopek aplikacije po želji ponovite zjutraj. Proizvod redno uporabljajte, dokler se stanje popolnoma ne izboljša. Rezultate uporabe lahko opazujete na novo zraslem nohtu.

SESTAVINE: prečiščena voda, polisorbat 20, hidroksietil celuloza, ocetna kislina, ksantanska smola, eterično olje čajevca, natrijev hidroksid, konzervansi.

OPOZORILO: Za zunanjo uporabo. Ne pogoltnite. Ne uporabljajte na urezninah. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi na katerokoli od sestavin. Ne vdihavajte, izogibajte se stika z očmi in sluznicami. Če omenjena mesta pridejo v stik z izdelkom, temeljito sperite z obilo čiste vode. Shranite izven dosega otrok. Po uporabi dobro zaprite steklenico. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred sončno svetlobo in proč od virov toplote.

Dodatne informacije

Šifra izdelka N107
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register