Dodatne slike

KONOPLJIN ČAJ, 35 g

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

9,86 €
Šifra: 3189

Details:

Čaj iz vršičkov jedilne konoplje je blagega in prijetnega okusa. Na organizem deluje pomirjujoče, saj ne   vsebuje kofeina.

Opis

Čaj iz vršičkov industrijske konoplje je blagega in prijetnega okusa. Na organizem deluje pomirjajoče, saj ne vsebuje kofeina. Konoplja je pridelana v Sloveniji, gojena je brez uporabe pesticidov in herbicidov. Njeni vršički so bili pobrani ročno in posušeni na zraku. Čaj iz vršičkov industrijske konoplje nima psihoaktivnih učinkov. 

Čaj iz listov industrijske konoplje in njenih vršičkov uvrščamo med zeliščne čaje, četudi imajo podoben fenolni profil kot zeleni čaj. Liste in vršičke industrijske konoplje namreč nabirajo ročno v času cvetenja. Številne znanstvene raziskave so pokazale tudi določene pozitivne učinke, ki jih prinaša redno pitje čaja iz industrijske konoplje: 
- izboljšanje imunskega sistema,
- pomoč pri prebavnimi motnjami,
- dvigne nivo energije,
- vsebuje antioksidante,...


Sestava:

100 % posušeni vršički jedilne konoplje ( Cannabis sativa L. var. sativa ). Vsebuje 0,5 % naravno prisotnega CBD-ja.Navodila za pripravo konopljinega čaja:

dve čajni žlički vsebine stresite v skodelico in prelijete z 2-3 dcl vrelo vodo. Čaju potem takoj dodajte kapljico mleka, malo masla ali žličko medu, saj se zdravilne snovi iz konoplje še posebej dobro vežejo na maščobe. Počakajte 3-5 minut, potem pa po želji odcedite in se sprostite ob skodelici polni zdravja.
Pijte vedno sveže pripravljen čaj, do tri skodelice čaja na dan. 
Po odprtju embalažo dobro zaprite ter izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru.Poreklo:

Industrijska konoplja je bila pridelana v Sloveniji, brez uporabe gnojil in pesticidov. Njeni vršički so bili pobrani ročno in posušeni na zraku.
Dobavitelj: Toro Green d.o.o.


 

Dodatne informacije

Šifra izdelka 3189
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register