Dodatne slike

VENIRA zeliščno vitaminsko mazilo

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

16,20 €
Šifra: 1313

Details:

Venira zeliščno vitaminsko mazilo je namenjeno za nego zadnjične (analne) odprtine pri hemeroidih.

Opis

                                              VENIRA

                                      zeliščno vitamisnko mazilo ( 80 ml )

                  100% NARAVEN PROIZVOD BREZ KONZERVANSOV, BARVIL IN UMETNIH DODATKOV.Namen:

VENIRA zeliščno vitaminsko mazilo je namenjeno za nego zadnjične (analne) odprtine pri hemeroidih. Optimalna zeliščna kombinacija ( divji kostanj, ognjič) ter prisotnost vitaminov A in E omogočajo idealno nego in zaščito zadnjične odprtine.Način uporabe:

Mazilo se nanaša na zadnjično odprtino 2 - 4x na dan v tankem sloju. Po potrebi se mazilo nanese na košček vate večkrat na dan in potisne v zadnjično odprtino. Svetujemo po vsakem iztrebljanju umivanje zadnjične odprtine z blagim otroškim milom in hladno vodo. V primeru zaprtosti je potrebno poskrbeti za redno delovanje iztrebljanja. Sestavine:

Lanolin / Voda / Alkohol / Divji kostanj / Ognjič / Mandljevo olje / Laneno olje / Vitamin A in E.

Ali veš ....

Escin ( iz divjega kostanja), saponinski kompleks iz semena, zmanjšuje poškodbe kapilar, krepi njihove stene in ščiti pred edemi. Takšno delovanje imenujemo antieksudativno. 
Antiedemno delovanje temelji na počasnejšem razkroju kortikoidnih hormonov, zato je pomembno, da je delovanje nadledvičnih žlez intaktno. Izboljšanje bolezenskih znakov pri kronični insuficienci ven ( težke noge, občutek napetosti v nogah, srbenje kože nad krčnimi žilami, bolečine in vnetje krčnih žil) je potrebno s številnimi kliničnimi raziskavami. Znanstveniki predvidevajo, da escin znižuje nastanek in vpliv encimov, ki razkrajajo notranje stene žil lasnic. Šele po enem do dveh tednih se pokažejo prvi znaki izboljšanja. 


Zdravilni OGNJIČ je predvsem zelišče za kožo in učinkovito zdravilo večino manjših poškodb kože. Uporablja se za rane in odrgnine, maže se na pordelo in vneto kožo, manjše opekline in sončne opekline, akne in najrazličnejše izpuščaje. 
Pomaga tudi pri različnih glivičnah okužbah kože, na primer tinei, atletskem stopalu in gobicah. Je zdravilni antiseptik, nekatere sestavine te rastline pa delujejo proti glivicam ( predvsem smole), bakterijam in virusom. Zelišče je tudi adstringens za kapilare, zato zelo pomaga pri celjenju ureznin in drugih ran ter zdravljenju krčnih žil in raznih vnetij.

Dodatne informacije

Šifra izdelka 1313
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register