Dodatne slike

VENINA zeliščno vitaminsko mazilo

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

13,10 €
Šifra: 841

Details:

Za nego vaših nog, ožilja, za lahkoto gibanja in vsakodnevno uporabo.

Opis

                                       VENINA

                                                    zeliščno vitaminsko mazilo  80 ml

                 100 % NARAVEN PROIZVOD, BREZ KONZERVANSOV, BARVIL IN UMETNIH DODATKOV.Namen:

Za nego vaših nog, ožilja, za lahkoto gibanja in vsakodnevno uporabo. Zeliščno vitaminsko mazilo predstavlja optimalno kombinacijo izbranih zelišč ter vitaminov za nego nog, ki zaradi dnevnega obremenjevanja pripelje do utrujenosti in razbolelosti. Z redno uporabo VENINE ohranjamo lahkoto gibanja.

Način uporabe:

Mazilo se nanaša v tankem sloju od spodaj navzgor ( v smeri proti srcu ) z blagim vtiranjem 2 - 4 x na dan. Za dodatno poživitev krvnega obtoka svetujemo večkrat dnevno prho izmenično s hladno in toplo vodo.
Sestavine:

Lanolin / Voda / Alkohol / Divji kostanj / Rman / Mandljevo olje / Laneno olje / Vitamin A in E.
Ali veš...

VENINA MAZILO - pšredstavlja optimalno kombinacijo divjega kostanja, navadnega rmana z dodatkom mandljevega, lanenega olja ter vitaminov A in E za nego nog, ki zaradi dnevnega obremenjevanja pripelje do utrujenosti in razbolelosti. Z redno uporabo Venina mazila ohranjamo lahkoto gibanja.

DIVJI KOSTANJ - Escin ( iz divjega kostanja), saponinski kompleks iz semena, zmanjšuje poškodbe kapilar, krepi njihove stene in ščiti pred edemi. Takšno delovanje imenujemo antieksudativno. 
Antiedemno delovanje temelji na počasnejšem razkroju kortikoidnih hormonov, zato je pomembno, da je delovanje nadledvičnih žlez intaktno. Izboljšanje bolezenskih znakov pri kronični insuficienci ven ( težke noge, občutek napetosti v nogah, srbenje kože nad krčnimi žilami, bolečine in vnetje krčnih žil) je potrebno s številnimi kliničnimi raziskavami. Znanstveniki predvidevajo, da escin znižuje nastanek in vpliv encimov, ki razkrajajo notranje stene žil lasnic. Šele po enem do dveh tednih se pokažejo prvi znaki izboljšanja. 

NAVADNI RMAN - za celjenje ga uporabljajo že več stoletij in tudi na Škotskem pripravljajo iz rmana tradicionalno zdravilo za rane. Izboljšuje prekrvavitev ven in utrjuje vene pri krčnih žilah.


Dodatne informacije

Šifra izdelka 841
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register