Dodatne slike

SANOBELLA zeliščno vitaminska krema

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

13,50 €
Šifra: 4215

Details:

Je primerna za suho in normalno kožo.

Opis

                                         SANOBELLA

                                                                      zeliščna vitaminska krema  50 ml

           100 % NARAVEN PROIZVOD BREZ KONZERVANSOV, BARVIL IN UMETNIH DODATKOV.
Namen:

Je primerna za suho in normalno kožo. Zaradi zeliščnih učinkovin in prisotnosti vitaminov A in E upočasnjuje proces staranja kože in nastajanja gub. pospešuje regeneracijo kože, povečuje njeno elastičnost ter ji s tem daje svež in mladosten videz. Mandljevo olje je klasično olje s srednjo vsebnostjo maščobe. Zelo dobro deluje na kožo, gladi in neguje tudi mastno kožo in daje občutek mehkobe. Dobro ga prenašajo vsi tipi kože.Način uporabe:

Zaradi njenih lastnosti jo priporočamo za dnevno, kakor tudi nočno kremo. Nanašanje se lahko tudi po drugih delih teles.Sestavine:

Voda / Vrtnica / Plahtica / Kumarica / Vitamin B5 - Pantenol / Vitamin A / Vitamin E / Mandljevo olje.Ali veš...

SANOBRELLA KREMA - je primerna za suho in normalno kožo. Zaradi zeliščnih učinkovin in prisotnosti vitaminov A in E upočasnjujejo proces staranja kože in nastajanja gub. Pospešuje regeneracijo kože, povečuje njeno elastičnost ter ji s tem daje svež in mladosten videz. Mandljevo olje je klasično olje ss srednjo vsebnostjo maščob. Zelo dobro deluje na kožo, gladi in neguje tudi mastno kožo in daje občutek mehkobe. Dobro ga prenašajo vsi tipi kože.

VRTNICA - je že od nekdaj cenjeno lepotilno sredstvo. Vrtnico in njeno eterično olje ( rožno olje ) veliko uporabljajo v kozmetiki, ker njene učinkovine zelo ugodno delujejo na kožo in sluznico in ne povzročajo neprijetnih reakcij.

PLAHTICA - navadna plahtica je bila vedno cenjeno zdravilo za celjenje ran, ima tudi protivnetno delovanje. Kot adstringens ( sredstvo za krčenje in krepitev tkiv ) ustavlja krvavitev, to pa je prva stopnja pri celjenju ran. V zeliščarskih knjigah 16.stoletja so plahtico cenili kot najboljše zdravilo pri ranah.

KUMARICA -  za nego kože obstaja komajda katero boljše naravno sredstvo do svežega kumaričnega soka. Z vtiranjem kumaričnega soka v kožo ozdravimo kožo na obrazu in rokah številnih neprijetnosti. Vse nadležne snovi, ki jih izloča koža, se raztope, izginejo pa tudi izpuščaji, ogrci, lišaji in pege. Pri ležečih bolnikih pozdravimo s tem tudi kožna vnetja, opekline in preleženine.

Dodatne informacije

Šifra izdelka 4215
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register