Dodatne slike

Prehransko dopolnilo ČEMAŽA

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

9,90 €
Šifra: 612

Details:

Ugodno in blagodejno deluje pri povišanem holesterolu.

Opis

                                                Prehransko dopolnilo ČEMAŽA 50 ml

                                                 HOLESTEROL

                   100% NARAVEN PROIZVOD brez KONZERVANSOV, BARVIL in UMETNIH DODATKOV.Prehransko dopolnilo je vodno etanolni izvleček: čemaža, artičoke, navadnega repinca in njivske  preslice . Izdelek vsebuje 18 vol % alkohola.

Količine snovi izražene na priporočeno dnevno količino (180 kapljic ali 3 čajne žličke ali 6 ml).Tekoči izvlečki:

čemaža; (lat. Allium ursinum folium)                                          2,4 ml
artičoke; (lat. Cynara scolymus folium)                                      2,4 ml
navadnega repinca; (lat. Arctium lappa radix)                           0,6 ml
njivske preslice; (lat. Equisetum arvense herba)                       0,6 ml


Sestavine:

vodno alkoholni izvlečki (1:10) iz listov čemaža (Allium ursinum folium), (1:10) iz listov artičoke (Cynara scolymus folium), (1:10) iz korenine navadnega repinca (Arctium lappa radix), (1:10) iz zeli njivske preslice (Equisetum arvense herba).


Način uporabe:

Zaužijte 3x na dan po eno čajno žličko pred obrokom samostojno ali z 1dcl vode. Opis proizvoda: Za pripravo kvalitetnega proizvoda je pomembna ustrezna izbira surovin ter postopka izdelave. V podjetju BIO-PHARMA so vsi proizvodi skrbno pripravljeni v okviru butične-maloserijske izdelave.

ZDRAVILNE RASTLINE:
Uporabljamo certificirane rastline iz kontrolirane pridelave ter nekatere doma nabrane avtohtone rastline. Za dobro učinkovitost proizvoda je izjemnega pomena ohranjanje prvobitnosti učinkovin.

ETILNI ALKOHOL:
Popolnoma naraven proizvod, ki je tudi odlično topilo. Omogoča optimalno topnost olj in smol v katerih se nahajajo glavne učinkovine. Hladni proizvodni postopek, ki ga uporabljamo, ima določene prednosti pred termično obdelavo. Omogoča, da končni proizvod vsebuje in ohranja visoko količino aktivnih učinkovin, ki pomagajo pri doseganju želenih učinkov.

Nizka končna vsebnost alkohola pred drugimi tinkturami pri čemer se dnevni odmerek lahko meša z vodo in dosežemo ničen odstotek alkohola ter primernost uporabe proizvoda za vse starostne skupine. Združitev več zdravilnih rastlin v enem prehranskem dopolnilu poveča učinkovitost izdelka in mu daje dodano vrednost.


Že stare civilizacije so poznale zdravilno moč pripravkov iz rastlin.

Človeški razvoj je milijone let potekal v nenehnem stiku z naravo ter zdravilnimi rastlinami, in prav zato je naše telo veliko bolj dovzetno za pripravke iz narave kot za sintetično pripravljene proizvode.

Pri uporabi zdravilnih rastlin je potrebno upoštevati celoten učinek zdravilnega zelišča, ki je običajno veliko večji kot vsota učinkov posameznih sestavin. Poleg tega, da imajo zdravilne rastline pozitiven vpliv na telo, delujejo tudi na našo »življenjsko silo«.

Pri proučevanju vzrokov bolezni je pomembno upoštevati holistični (holos – gr.; ves ali celosten) pristop. Ta zajame tudi družbeno in kulturno okolje posameznika ter upošteva, da so vzroki za nastanek bolezni lahko tudi v vzorcih človeškega mišljenja, obnašanja in delovanja.

Beseda ZDRAVJE tako ne pomeni le odsotnost bolezni, temveč veliko več!                                                                            ZDRAVJE pomeni:

• da smo odprti za duhovnost; pa naj bo to sposobnost, da nas razveseli pogled na sončni zahod, da nas gane poezija, osreči otroški nasmeh ali da preprosto občutimo veselje ker živimo.

• da živimo zavestno in sproščeno čustveno življenje, ki nam pomaga pri ohranjanju notranjega ravnovesja.

• da mislimo pozitivno, saj naše misli oblikujejo našo osebnost.

• da se kakovostno in zdravo prehranjujemo, kar vključuje uživanje biološko pridelane, zdrave in energijsko uravnotežene hrane.Ste vedeli, da …

sta najpomembnejši maščobi v krvi HOLESTEROL in TRIGLICERIDI. Holesterol je po kemični zgradbi lipid in je pomemben sestavni del celic v telesu. Večina holesterola nastaja v jetrih nekaj pa pri vnosu s hrano živalskega izvora.

Zvišana raven slabega – nevarnega holesterola LDL predstavlja močan dejavnik tveganja za aterosklerotične spremembe ožilja (zožanje žile zaradi oblog do končne zamašitve) ter nastanek srčne in možganske kapi.

Najpogostejši vzrok zvišanja je nepravilna in neuravnotežena prehrana, debelost, nezadostna telesna aktivnost, stresno življenje, dedni faktor.                              HRANA + PRESNOVA = ENERGIJA
                                        GIBANJE = ŽIVLJENJE.V družinskem podjetju BIO-PHARMA ostajajo zdravilne rastline iz neokrnjene narave glavni vir človeku prijaznih končnih proizvodov v obliki PREHRANSKIH DOPOLNIL in NEGOVALNIH PROIZVODOV, s katerimi pomagamo pri oblikovanju zdravega življenjskega sloga.

Dodatne informacije

Šifra izdelka 612
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register