Dodatne slike

GABEZOVO zeliščno vitaminsko mazilo

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

13,50 €
Šifra: 1214

Details:

Gabezovo negovalno mazilo je prvenstveno namenjeno za regeneracijo tkiv.

Opis

                                          GABEZ

                                              zeliščno mazilo 80 ml

              100 % NARAVEN PROIZVOD BREZ KONZERVANSOV, BARVIL IN UMETNIH DODATKOV.
Namen:

GABEZOVO negovalno mazilo je prvenstveno namenjeno za regeneracijo tkiv. Zdravilna učinkovina gabeza je alantoin, ki v kombinaciji z ostalimi zelišči in vitamini predstavlja popolno nego tkiv po poškodbah v primerih: zloma, zvina, izpaha ter pri nategnjenih mišicah in kitah.

Gabezovo mazilo je nepogrešljivo pri negi obremenjenega telesa še posebaj pa aktivnega športnika in rekreativca.Način uporabe:

Mazilo se nanaša v tankem sloju 2-4x na dan z blagim vtiranjem vendar NIKOLI na poškodovano kožo! Zaradi previdnosti svetujemo uporabo do 14 dni z mesečno prekinitvijo pred nadaljno uporabo.
Sestavine:

Lanolin / Voda / Alkohol / Gabez / Šentjanževka / regrat / Mandeljovo olje / Laneno olje / Vitamin A in E.
Ali veš....

...GABEZ so dolgo časa uporabljali pri ranah in poškodbah, ki so se gnojile in zaradi tega se slabo celile.
Za glavno učinkovino je veljal alantoin, ki razkraja izločke ran in pospešuje nastanek novega tkiva, zagotovo pa so pri dobrem celjenju učinkovale tudi čreslovine in sluzi. Sam alantoin nima večjega vpliva, šele v povezavi z drugimi sestavinami gabeza pride do učinkovanja droge. 

Danes gabez in njegove pripravke uporabljamo le zunanje pri poškodbah, kjer ni poškodovana koža. Pri zvinih, izpahih, zmečkaninah, podplutbah, pri obolenjih pokostnice in zlomih, kot tudi pri bolečinah mišic in sklepov uporaba hitro izboljša siptome.
 
Učinkuje antiflogistično ( protivnetno ), pospešuje nastanek novega kostnega tkiva in dobro blaži bolečino. Zaradi kombinacije čreslovin in sluz je gabez učinkovito zdravilo za podplutbe, odrgnine, akne in ture, luskavico in izvrstno sredstvo za zdravljenje brazgotin. Zaradi alkalidov ga uporabljamo le na zdravi koži in ne dlje kot 4 - 6 tednov na leto.

Dodatne informacije

Šifra izdelka 1214
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register