Dodatne slike

DERMATON - zeliščni lotion

Bodi prvi, ki bo napisal mnenje za ta izdelek

9,50 €
Šifra: 1315

Details:

Uporablja se za nego mastne, preobčutljive in aknaste kože z raznimi izpuščaji.

Opis

DERMATON


zeliščni lotion 115 ml

100% NARAVEN PROIZVOD BREZ KONZERVANSOV, BARVIL IN UMETNIH DODATKOV  
Namen:

Uporablja se za nego mastne, preobčutljive in aknaste kože z raznimi izpuščaji.
Način uporabe:

Svetujemo večkrat na dan nanašanje lotiona na ustrezna mesta.
Sestavine:

Voda / Alkohol / Timijan / Žabelj / Ognjič / Kopriva / Suličast trpotec / Kapucinka / Šentjanževka / Škrlatna ehinaceja / Oman / Rman.Ali veš....

Dermaton lotion s s skrbno izbrano kombinacijo 10 zdravilnih rastlin ugodno in blagodejno deluje na krepitev in  nego lasnega korena ter vpliva na hitrejšo rast las.
Kožo očisti vseh nečistoč, umazanije in razmaščuje kožo. Bogata vsebnost učinkovin povečuje večjo prehodnost žlez lojnic, zmanjšuje prekomerno izločanje sebuma, zmanjšuje preobčutljivost kože in vnetje. Vpliva na boljšo prekrvavitev kože in podkožnega tkiva, prav tako pa je primeren kot čistilni tonik in hkrati podlaga za nanos ustrezne negovalne kreme.


TIMIJAN:
Iz eteričnega olja z učinkovino timolom pripravljajo cvet za razkuževanje ran in za natiranje proti srbenju. Timiljan na koži blaži pike žuželk, pomaga tudi pri išiasu ter bolečinah zaradi revme in artritisa. Zdravi tineon, atletsko stopalo in druge glivične okužbe kože, uporabljajo pa ga še proti garjam in ušem.


ŽAJBELJ:
pri zunanji uporabi deluje žajbelj, predvsem pa njegovo hlapno olje, antiseptično, baktericidno in fungicidno, verjetno tudi proti virusom ( virustatično). Zavira nastanek vnetij, vpliva antiflogistično. Vse sestaviine eteričnega olja skupaj pa uničujejo nikrobe in lajšajo krče mišic.


Dodatne informacije

Šifra izdelka 1315
Spol Ne
Velikost Ne
Širina Ne
Tip Ne
Tip vozička Ne
Kolesa Ne
Nosilnost Ne
Dodatni motor Ne
Hitrost Ne
Barva Ne
Širina sedeža Ne

Značke izdelka

Mnenja

Napiši svoje mnenje

Only registered users can write reviews. Please, log in or register