Udeležba na sejmih in želja vedeti več o novostih ter trendih s področja tehničnih pripomočkov za osebe z omejenim gibanjem je ena izmed naših zadanih nalog. Posledično je na tem mestu tudi skrb za enakopravnost teh oseb v naši družbi. Sejem Za tretje življenjsko obdobje v Mariboru je eden prvih izmed takšnih namenskih prireditev.

Pogrešali smo sicer razstavljalce s podobnimi usmeritvami, docela pa smo zadovoljni z obiskom našega razstavnega prostora. Mnogi so prejeli ustrezen nasvet, veliko pa se jih je odločilo za nakup ponujenih izdelkov. Predvsem pa smo lahko zadovoljni, da nam je uspelo prepričati obiskovalce, da pripomoček ni slabost pri splošnem videzu človeka ampak je dodatek, ki omogoči gibanje. Zato smo veseli, da je veliko starejših obiskovalcev sprejelo dejstvo, da bodo sedaj lažje spremljali vnuke na obiskih igral ali pa z njimi podali na krajšo turo po ravnem ali bolj gričevnatem svetu.

Zato se trudimo in tudi na sejmu smo poudarili, da je naš neposreden in oseben pristop k svetovanju in iskanju najprimernejše rešitve ustrezen v obojestransko zadovoljstvo Številni odzivi obiskovalcev in njihovih svojcev dokazujejo, da smo na pravi poti in vse kar počnemo, delamo tudi v korist družbe, ki jo sestavljajo takšni in drugačni posamezniki. Pa vendar smo prepričani, da smo si vsi enakovredni.

V Mariboru smo torej zaključili kar se da uspešno, bilo je naporno pa vendar so bili tudi trenutki, ki si jih velja zapomniti; predvsem zahvale naših obiskovalcem, da smo jim z dobro voljo in srčnostjo polepšali življenje in pa seveda sejemski utrip, kjer nikoli ne manjka prigod.