Z obilo dobre volje smo se na vroča poletna dneva podali na predstavitev podjetja v središče dopoldanskega vrveža v Ljubljani.

Veseli smo bili vašega obiska na stojnici, ki smo jo postavili 25. In 27. julija na osrednji tržnici mesta Ljubljana. Kljub žgočemu soncu smo vam z zadovoljstvom predstavili naše podjetje, razne ugodne nakupe in svetovali glede na vaša vprašanja. Zavedamo se, da nekaj rdečice na koži zaradi močnih sončnih žarkov, pekočih podplatov in utrujenosti naših, že malce obrabljenih nog v primerjavi z vsakdanjimi tegobami naših starih in novih strank ni omembe vredno. Namen naše predstavitve na tržnici je tudi druženje, pristopiti k vam ne samo v poslovnem smislu temveč tudi s tem, da si povemo, kaj nas žuli poleg že znanih težav, kje se prodaja najboljša zelenjava in nenazadnje, kje kupiti najlepši šopek v tej poletni vročini. Prav tako smo si vzeli čas in se podali med stojnice, prisluškovali pogovorom in se spoprijateljili z nekaterimi, ki jim je edini vir zaslužka prodaja v vsakem vremenu na tržnici.

Zahvaljujemo se vsem, in teh vas ni bilo malo, ki ste pristopili k naši stojnici, se pozanimali in stkali vezi z nami. Prav tako se zahvaljujemo za vse dobre besede in zahvale, saj ste nas obiskali tudi tisti, ki ste zadovoljni z našim delom, svetovanjem in pristopom k vašim težavam.

Tržnico bomo z našo stojnico popestrili tudi v mesecu avgustu dne 22.08. na Pogačarjevem trgu, ter 24.8. na Vodnikovem trgu. Upamo, da se vidimo. Ker smo dobra družba vam zagotavljamo, da se boste med nami dobro počutili, upamo pa tudi, da nam bo na vaše obraze uspelo zarisati kakšen iskren nasmeh.

Merela d.o.o.